info@dugulaselharitas-miskolc.hu
Figyelem! A duguláselhárítás szolgáltatásunk átmenetileg szünetel!
3 ötlet a kellemetlen szagok eltávolítására az otthoni csövekből:
A mosogató vagy a zuhanyzó a házban olyan rossz szagokat áraszthat, amelyek megakadályozzák a normális együttélést a lakásban, ami határozott megoldások meghozatalát teszi szükségessé. Sokszor a bűz nagyon erős lehet, és lehetetlen megszüntetni, a ház minden falát átitatja, és valóságos pokollá válik.

Valójában ez a probléma elég gyakori, mivel mindenféle elem áthalad a csöveken, az ételmaradékoktól kezdve a tisztítószereken át a hulladékig, és néha gyakorlatilag lehetetlen megakadályozni a rossz szag megjelenését. Ezért kipróbálhatja az otthoni jogorvoslatokat, amelyek gyakran nagyon hatékonyak, és abban az esetben, ha ezek nem működnek, hívhat egy szakértő vízvezeték-eltávolító céget.

Ötletek a csövek rossz szagának megszüntetésére:


A csövek duguláselhárítására és tisztítására általában használt vegyi termékek bizonyos esetekben hatékonyak, máskor azonban akár károsak is lehetnek. Ráadásul meglehetősen károsak a környezetre. Ezért ebben a cikkben 3 olyan házi gyógymódot hagyunk itt, amelyek segítenek Önnek ebben a problémában:

Szódabikarbóna ecettel: Forraljon vizet és ecetet egy serpenyőben, és amikor forr, adjon hozzá 5 evőkanál szódabikarbónát. Miután jól összekeveredett, fedjük le a keveréket, és hagyjuk állni 1 órán át. Ez a gyógymód hihetetlenül jól működik, ha a csatornákba juttatják.

A kávé mindennapos bedobása a csövekbe: Bár talán nem tűnik egybecsengőnek, az igazság az, hogy a mindennap megivott kávé bedobása a csövekbe segít megelőzni és eltávolítani a kellemetlen szagokat.

Lúgos szóda: Ez az egyik leggyakrabban használt orvosság a rossz szagok ellen a csövekben. Ez egy nagyon hatékony gyógymód, de óvatosnak kell lenni, mivel elég mérgező.

0-24 gyorsszolgálat
Profi ipari duguláselhárító gépek
Garanciát vállalunk a munkáinkra!